Header Ads

KERBI RODRIGUEZ Y EDWARD ACEVEDO CON NUEVO EQUIPO EN BOSNIA


Los dominicanos Kerbi Rodríguez y Edward Acevedo pasaron a título de préstamo al equipo FK Modrica Maxima.

A continuación lo que publica la página Web del equipo, donde resalta la llegada de los dos jugadores desde República Dominicana:



STIGAO TANDEM IZ DOMINIKANSKE REPUBLIKE

MODRIČA, 26. AVGUST - Nakon dva odigrana kola, Modriča Maxima na svom kontu ima tri boda. „Uljari“ su poraženi u Gacku, dok su u prethodnom kolu trijumfovali na domaćem terenu protiv Famosa. Slijedi gostovanje u Višegradu kod Drine HE.

- U svaku utakmicu ulazimo sa ciljem da izborimo što bolji rezultat. Nadam se da ćemo, u odnosu na Gacko, imati korektno suđenje. Ako pobijedi domaćin, mi ćemo mu čestitati, a isto tako se nadam, ako mi pobijedimo, da će i oni nama čestitati. Svaki rezultat sem poraza za nas je dobar. Ovo što sam vidio u prva dva kola je da tu nema velike razlike u kvalitetu, nijedna ekipa ne odskače. Sigurno da postoji desetak ekipa koje su podjednako kvalitetne, tako da svako svakog može da dobije. U Višegrad putujemo sa ciljem da pobijedimo - riječi su Nikole Nikića.

Modriča Maxima dovela je dvojicu novih fudbalera, koji su prethodnu sezoni bili članovi Veternika. To su napadač Rodrigez Rikardo i igrač sredine terena Ačevedo Kruz. Ukoliko registracija protekne bez problema, pomenuti dvojac mogao bi da ima pravo nastupa već u narednom kolu.

- Ono što je najvažnije je da je pojačana konkurencija za prvi tim. Na treninzima su pokazali da posjeduju izvjestan kvalitet. Problem je što još uvijek nisu uigrani sa našim momcima, ali su trenirali individualno. Nadam se da će već za dva-tri kola konkurisati za prvi tim - istakao je Nikić.

Utakmicu u Višegradu najvjerovatnije će propustiti Ranko Galešić koji ima problema sa povredom.

MODRIČA-MAXIMA: Nikić, Bajunović, Jolović, Kojić, Kovačević, Pupčević, Savić, Radulović, Savkić, Bojić, Rodrigez Rikard

1 comentario

Anónimo dijo...

Es bueno saber que jovenes del pais se pasean por ligas de buen nivel y que ostentan cada dia mas estatus futbolistico reflejado en que otros equipos lo soliciten a prestamo .

Lo que quisiera saber es si alguno de ellos jugara en la copa DIGISEL del caribe y si los dirigentes de nuestra federacion haran lo que los ha caracterisado en su larga gestion , IR A LOS TORNEOS A PASEAR Y OLVIDARCE DEL FUTBOL PARA EL PAIS .

Pero se que se despediran este deciembre sin dejar un legado para el futbol en todo este tiempo.
12 son menos que la carrera de un futbolista y en ese tiempo ellos no mostraron resultados , solo atrasos .

Con la tecnología de Blogger.