Header Ads

Edward Acevedo anota gol en Bosnia

B.D.- El dominicano Edward Acevedo ayudó a su equipo Modrica Maxima a empatar a un gol, en el fútbol de Bosnia Herzegonina.


http://www.rs-sport.org/index.php?s=novosti_citaj&vise=2602&fb_source=message

U prijateljskoj utakmici, koja je na momente ličila na prvenstveni okršaj, fudbaleri Modriča Maxime remizirali su sa rivalom iz lige, ekipom Crvene zemlje iz Nove Vesi odigravši 1:1. Bio je ovo prvi remi ekipe Danimira Milkanovića u pripremom periodu, nakon tri pobjede i jednog poraza.

Iz nešto slabijeg prvog poluvremena potrebno je izdvojiti odličan šut Miloša Ilića u 36. minutu, kada je iskusni Jovo Šmanja odlično intervenisao i izbacio u korner loptu koja je išla uz samu stativu.

Drugih 45 minuta bolje su otvorili Modričani. Igrao se 47. minut kada su, nakon uvježbane akcije, žuto-plavi stigli do vođstva. Na rubu šesnaesterca Crvene zemlje slobodan udarac iskosa izveo je Dajan Ponjević, lopta je preletjela sve igrače, a na drugoj stativi prikrao se Edvard Asevedo i glavom loptu poslao u mrežu. Mogli su izabranici Marka Stojića do poravnanja rezultata u 65. minutu. Novajlija u redovima tima iz Nove Vesi, Aleksandar Radulović, odlično je izveo slobodan udarac, ali se Milan Nikić nije dao iznenaditi. Ipak, sedam minuta kasnije Radulović je prevario čuvara mreže Modriča Maxime. Odlučio se na udarac sa nešto više od 20 metara, lopta je imala čudnu putanju, prevarila Nikića i završila u mreži za 1:1. Do kraja utakmice Modričani su propustili solidnu priliku preko Dragana Radića, dok je na drugoj strani Spasoje Savkić u dva navrata pokušao udarcima iz daljine da postigne pogodak, ali je lopta završila pored gola.

CRVENA ZEMLJA (Nova Ves) - MODRIČA MAXIMA 1:1 (0:0)

Strijelci: Radulović u 72. minutu (Crvena zemlja); Asevedo u 47. minutu (Modriča Maxima).
Igralište: u Banji Vrućici.
Gledalaca: oko 50.
Sudija: Predrag Jevtić (Doboj).
Pomoćnici: Dragan Stojanović (Modriča) i Marko Maksimović (Modriča).
Žuti kartoni: Zeljković (Crvena zemlja); Ponjević, Filipović (Modriča Maxima).

No hay comentarios

Con la tecnología de Blogger.